Benvinguts al blog gastronòmicament sinèrgic

on l'acció combinada de diferents experts, cooperant intel.lectualment d'una manera gastronòmica, fan possible compartir coneixements, experiències i inquietuds d'un dels grans plaers existents: Cuinar, menjar, beure i, sobretot... VIURE!

dilluns, 21 de desembre del 2009

OUS AL PLAT.

Ingredients per una persona:
 2 ous.
 1 tros de pernil cuit.
 Formatge ratllat.
 1 cullerada de salsa de tomàquet.
 ¼ de ceba tallada ben fina.
 Sal i pebre.
 Mantega.

PREPARACIÓ:
1. Confiteu la ceba en una paella amb una miqueta d'oli.
2. Unteu la mantega a la tarrina.
3. Ompliu el fons de la tarrina amb la cullerada de tomàquet.
4. Poseu mig tros de pernil tallat a trossets i la ceba confitada al damunt.
5. Vesseu l'ou i salpebreu.
6. Cobriu l'ou amb la resta de pernil i repartiu el formatge ratllat damunt.
7. Cuineu la tarrina al forn durant 15 minuts a 200ºC.
8. Traieu la tarrina i... a sucar-hi pa!!