Ingredients per una persona:
2 ous.
1 tros de pernil cuit.
Formatge ratllat.
1 cullerada de salsa de tomàquet.
¼ de ceba tallada ben fina.
Sal i pebre.
Mantega.
PREPARACIÓ:
1. Confiteu la ceba en una paella amb una miqueta d'oli.
2. Unteu la mantega a la tarrina.
3. Ompliu el fons de la tarrina amb la cullerada de tomàquet.
4. Poseu mig tros de pernil tallat a trossets i la ceba confitada al damunt.
5. Vesseu l'ou i salpebreu.
6. Cobriu l'ou amb la resta de pernil i repartiu el formatge ratllat damunt.
7. Cuineu la tarrina al forn durant 15 minuts a 200ºC.
8. Traieu la tarrina i... a sucar-hi pa!!
dilluns, 21 de desembre del 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada