Ingredients:
10gr de llevat fresc o 1 sobre de “levadura seca activa”.
125ml d’aigua tèbia.
500gr de farina comuna sense blanquejar.
Una mica de farina per treballar la massa.
Dues cullerades de sal.
250ml d’aigua freda.
2 cullerades d’oli d’oliva extra verge.
Preparació:
barregeu el llevat amb la meitat de l’aigua tèbia. Deixeu reposar en un lloc templat durant 10 minuts o fins que es formi un xic d’espuma.
en un bol barregeu 125gr de farina amb la sal.
afegiu la resta d’aigua tèbia, l’aigua freda i l’oli en el pot on hi havia l’aigua amb el llevat. I això ho aboquem al bol on hi havia la barreja de farina amb sal.
aneu afegint la farina al preparat mentre es va remenant amb les mans, fins que la massa vagi absorbint el líquid.
quan s’hagi format la pasta ho tapem amb un tovalló i ho reservem en un lloc tebi unes dues hores.
dilluns, 21 de desembre del 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada