Benvinguts al blog gastronòmicament sinèrgic

on l'acció combinada de diferents experts, cooperant intel.lectualment d'una manera gastronòmica, fan possible compartir coneixements, experiències i inquietuds d'un dels grans plaers existents: Cuinar, menjar, beure i, sobretot... VIURE!

dilluns, 21 de desembre del 2009

BROQUETES DE FRUITA.

Ingredients per a 4 persones (8broquetes):
 ½ pinya petita (o 1 llauna de pinya en almívar).
 2 kiwis.
 ½ meló.
 8 maduixes.
 2 mandarines.
 8 broquetes llargues.


Elaboració.
1. Obriu les mandarines i desgrilleu-les, aneu reservant, en un plat, els grills ben nets de parts blanques.
2. Netegeu les maduixes submergint-les en aigua neta; amb l'ajut d'un ganivet petit (puntilla) aneu extraient la tija verda de la part superior. Reserveu-les junt amb els grills de mandarina.
3. Peleu, amb molt de compte, els kiwis, partiu-los per la meitat i aneu tallant-ne mitges llunes; reserveu-los.
4. Feu el mateix amb la pinya natural i el meló: peleu-los i talleu-los. Vigileu de fer els talls més o menys a la mateixa mida, podeu agafar com a referència la mida dels grills de mandarina o les maduixes.
5. Un cop tingueu tota la fruita neta i tallada comenceu a elaborar les broquetes. Aneu intercal.lant la fruita segons els colors i així n'obtindreu una broqueta força vistosa.