Benvinguts al blog gastronòmicament sinèrgic

on l'acció combinada de diferents experts, cooperant intel.lectualment d'una manera gastronòmica, fan possible compartir coneixements, experiències i inquietuds d'un dels grans plaers existents: Cuinar, menjar, beure i, sobretot... VIURE!

dilluns, 21 de desembre del 2009

MASSA DE CREPS.

Ingredients:
120gr de farina.
1 ou sencer.
2 rovells d’ou.
50gr de mantega.
¼ de litre de llet.



Preparació:
Barregeu tots els ingredients amb l'ajut de la batedora elèctrica (túrmix).
Deixeu reposar una estona la massa.
Poseu una paella al foc i, quan estigui ben calenta, aneu-hi desfent una mica de mantega.
Amb un cullerot, aneu posant massa, a la paella calenta amb la mantega desfeta, i espereu que la massa vagi quallant i prengui forma de crep.
Doneu la volta al crep i deixeu-lo fer per les dues cares.
Reserveu-los en un plat abans de farcir.