Ingredients:
-500 gr. de síndria
- 500 gr. de tomàquets madurs
- 1 pebrot verd
- 1 gra d?all
- 4 cullerades d?oli d?oliva verge
- 2 cullerades de vinagre
- 500 ml. d?aigua gelada
- molla de pa
- sal
Elaboració:
Tallar la síndria i treure-li la pell, rentar els tomàquets, el pebrot verd i la dent d?all. Deixar marinar tot junt a la nevera durant una hora.
Barrejar-les amb l?oli d?oliva, l?aigua i la molla de pa remullada en l?aigua, una mica de vinagre de xerès i ho triturem tot amb la batedora.
Ho passem pel colador xinès.
Rectifiquem de sal i ho servim ben fred.
Es pot decorar el plat amb talls petits de pernil, daus petits de tomàquets, de síndria o pebrot verd.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada