Benvinguts al blog gastronòmicament sinèrgic

on l'acció combinada de diferents experts, cooperant intel.lectualment d'una manera gastronòmica, fan possible compartir coneixements, experiències i inquietuds d'un dels grans plaers existents: Cuinar, menjar, beure i, sobretot... VIURE!

dilluns, 21 de desembre del 2009

GASPATXO DE SÍNDRIA I TOMÀQUET.

Ingredients:
-500 gr. de síndria
- 500 gr. de tomàquets madurs
- 1 pebrot verd
- 1 gra d?all
- 4 cullerades d?oli d?oliva verge
- 2 cullerades de vinagre
- 500 ml. d?aigua gelada
- molla de pa
- sal


 Elaboració:
Tallar la síndria i treure-li la pell, rentar els tomàquets, el pebrot verd i la dent d?all. Deixar marinar tot junt a la nevera durant una hora.

Barrejar-les amb l?oli d?oliva, l?aigua i la molla de pa remullada en l?aigua, una mica de vinagre de xerès i ho triturem tot amb la batedora.
Ho passem pel colador xinès.

Rectifiquem de sal i ho servim ben fred.
Es pot decorar el plat amb talls petits de pernil, daus petits de tomàquets, de síndria o pebrot verd.