Benvinguts al blog gastronòmicament sinèrgic

on l'acció combinada de diferents experts, cooperant intel.lectualment d'una manera gastronòmica, fan possible compartir coneixements, experiències i inquietuds d'un dels grans plaers existents: Cuinar, menjar, beure i, sobretot... VIURE!

dilluns, 21 de desembre del 2009

HAMBURGUESA.

Ingredients:
 60gr de carn picada.
 1 ou.
 ½ ceba.
 1 rodanxa de tomàquet.
 1 fulla d'enciam.
 1 llesca de formatge.
 1 panet.

PREPARACIÓ:
1. Barregeu la carn picada amb l'ou i la ceba tallada molt petita. Doneu-li forma d'hamburguesa i cuineu-la a la plamxa.
2. Obriu el panet pel mig, poseu-hi la rodanxa de tomàquet, la fulla d'enciam tallada ben petita i l'hamburguesa; al damunt de l'hamburguesa ja hi podeu posar la llesca de formatge.