Benvinguts al blog gastronòmicament sinèrgic

on l'acció combinada de diferents experts, cooperant intel.lectualment d'una manera gastronòmica, fan possible compartir coneixements, experiències i inquietuds d'un dels grans plaers existents: Cuinar, menjar, beure i, sobretot... VIURE!

dilluns, 21 de desembre del 2009

HAMBURGUESA DE PEIX.

Ingredients:
 30gr de salmó.
 20gr de surimi (palets de cranc).
 30gr de peix blanc.
 1 ou.
 ½ ceba.
 2 cullerades de farina.
 2 cullerades de pa ratllat.



PREPARACIÓ:
Netegeu bé el peix, separeu la pell de la carn i extreieu-li les espines. Talleu la carn del peix molt petita, com si fós carn picada.
Barregeu la carn del peix amb l'ou i la ceba tallada molt petita. Afegiu-hi la farina, treballeu una mica la massa i empolvoreu-la amb el pa ratllat. Doneu-li forma d'hamburguesa i cuineu-la a la planxa, amb poc oli.
Podeu acompanyar-la d'amanida.